Certificeringen

EXAM PACKAGING heeft en handhaaft een kwaliteits Management Systeem dat aan de eisen van de norm EN ISO 9001:2008 voldoet voor het volgende veld van activiteiten: Marketing van isothermalpackaging producten voor oa de farmaceutische sector. Ontwerp en ontwikkeling, de productie, het testen en verkopen van isothermische verpakkingen, speciale verpakkingen voor gevaarlijke producten, de verkoop van koelelementen en van temperatuur meetinstrumenten.

 

     

 

Het Belgisch Verpakkingsinstituut (BVI) heeft het concept en de validatieprocedure van de testen gecertifieerd, gebaseerd op de norm ISO 17025 inzake de algemene eisen voor de competentie van beproevings-en kalibratielaboratoria.

Exam Packaging wordt genoemd als verpakking leverancier gespecialiseerd door IATA voor het vervoer van gevaarlijke goederen.

Onze specifieke oplossingen (voor besmettelijke stoffen en giftige stoffen) zijn gevalideerd overeenkomstig de normen van de Verenigde Naties of de World Health Organization (WHO) en / of de bevoegde officiële instellingen.